Jansen Germania

Descoperiți Produsele Jansen la Uneltisimo.ro – Reprezentant Oficial Jansen în România
 

Despre Jansen: Fondată în 1984 de către domnul Albert Jansen, compania Jansen s-a specializat de-a lungul anilor în echipamente și mașinării pentru agricultură și silvicultură, punând un accent deosebit pe prelucrarea lemnului de foc. La Jansen, vă oferim o gamă variată de echipamente, de la despicătoare de lemne până la remorci pentru transportul lemnului și fierăstraie circulare pentru lemn de foc. Vă garantăm că, atunci când ne contactați, veți vorbi direct cu un membru expert al echipei noastre, gata să vă ofere sfaturi profesionale și asistență tehnică.
 

Uneltisimo – Importator și Distribuitor Oficial Jansen în România: Ca importator și distribuitor oficial al produselor Jansen, Uneltisimo.ro vă asigură acces la cea mai recentă tehnologie și standarde înalte de calitate. Suntem, de asemenea, un service autorizat Jansen, echipat să vă oferim suport tehnic complet, reparații și piese de schimb, direct din stocul nostru vast.
 

Experiență și Focus pe Client: La Jansen, nu ne concentrăm doar pe „VÂNZARE”. Misiunea noastră este să oferim echipamente și mașini de top la prețuri corecte, asigurându-ne că standardele noastre de calitate sunt întotdeauna înalte și că produsele sunt continuu îmbunătățite. Atelierul nostru de masteri, supravegheat de fondatorul companiei, domnul Jansen, execută toate lucrările de reparații și servicii.
 

Contactați-ne: Dacă aveți întrebări, sugestii sau aveți nevoie de sfaturi specifice despre achiziții, nu ezitați să ne contactați prin telefon, e-mail sau personal la sediul nostru.
 

Echipa Jansen de la Uneltisimo.ro vă așteaptă să vă oferim echipamente de încredere și un serviciu client excepțional!

Afiseaza: 1-24 din 208 produse

 Filtre

Suport clienti Program call center: L-V 10:00-16:00

0369 630 012 comenzi@uneltisimo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!