Agrimac

Descoperă gama completă de utilaje de la Uneltisimo.ro, partenerul tău de încredere în echipamente pentru agricultură, zootehnie și construcții. Cu o experiență vastă în importul direct al produselor, garantăm acces la cele mai noi tehnologii și prețuri competitive. Fie că ești în căutarea unui tocător de crengi eficient, a unei freze de pământ robuste, a unui miniexcavator versatil sau a unui tocator de vegetatie, la noi găsești soluțiile optimizate pentru nevoile tale specifice.
 

  • Plata in rate și transport gratuit: Oferim posibilitatea de plată în rate și asigurăm transport gratuit pentru toate comenzi, facilitând accesul la echipamente de top fără griji suplimentare.
  • Asistență tehnică autorizată: Suntem service autorizat pentru brandurile pe care le comercializăm și oferim piese de schimb pentru toate utilajele vândute, asigurându-te că investiția ta este protejată pe termen lung.
  • Diversitate în oferta de produse: Portofoliul nostru include mori de cereale, despicătoare de lemn, dumpere, motocultoare, accesorii și multe alte utilaje esențiale pentru agricultură și zootehnie.
  • Disponibilitate pe platformele AFIR/ SICAP/ SEAP: Suntem prezenți pe principalele platforme de achiziții publice, oferind flexibilitate și acces ușor pentru toate entitățile interesate.
 

Vizitează-ne acum pe uneltisimo.ro și echipa-te cu cele mai eficiente și fiabile utilaje disponibile pe piață! Fie că îți dezvolți afacerea sau ai nevoie de un upgrade pentru echipamentele actuale, la Uneltisimo găsești produsele care să te ajute să îți atingi obiectivele cu succes.

Suport clienti Program call center: L-V 10:00-16:00

0369 630 012 comenzi@uneltisimo.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!